Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Énmárkaépítés pszichológiája program

Product
Quantity
Price
Énmárkaépítés pszichológiája program1
14.900 Ft minden hónap
+
14.900 Ft

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Énmárkaépítés pszichológiája program
  × 1
14.900 Ft / hónap
Részösszeg 14.900 Ft
ÁFA 4.023 Ft
Összeg 18.923 Ft
Ismétlődő összesítés
Részösszeg 14.900 Ft / hónap
ÁFA 4.023 Ft / hónap
Ismétlődő összesen 18.923 Ft / hónap
Első megújítás: 2023.01.04.
  • Fizetés bankkártyával a Stripe rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGY CÉGEK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a Stripe felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Stripe-ot, hanem más híres nagy vállalatok is mint például: Shopyfy, Zoom, Google, Amazon.

100% PÉNZVISSZA GARANCIA 30 NAPIG

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha mégsem találod elég jónak, nem fizetsz semmit, visszaküldjük a pénzed.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a [email protected] e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen. A Kiszervezett Marketing KFT. elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Kiszervezett Marketing KFT.) leinformálható. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd.
A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található.
A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A fizetés automatikus. A fizetési rendszer a háttérben titkosítva automatikusan dolgozik. Nem férünk hozzá a bankkártyád adataihoz sem mi, sem pedig a bank!

Természetesen, bármikor EGYSZERŰEN megteheted! A fiókod menüpontjában van egy Lemondás gomb, amire kattintva azonnal lemondhatod a klubtagságod.