Videó lejátszása

Számoljuk fel együtt egy énmárkád és vállalkozásod útjában álló pszichológiai gátakat!

11 pszichológiai gát, melyekkel öntudatlanul szabotálod a személyes márkádat

Gyakorlatorientált csoport, saját, kézzel fogható példákkal.

Honnan tudom, hogy dolgoznom kell az énmárkám lelki oldalával?

Nem kell mindnek teljesülnie, 3-4 esetén már jó helyen vagy, mutatjuk a megoldást!

Dolgozz velem az énmárkaépítést övező leggyakoribb félelmeken

Ismerem az összes kérdést, ami indulás előtt vagy nem sokkal az indulás után visszatart, megfordul a fejedben. Nem csak azért, mert pszichológus vagyok, hanem jómagam is átéltem, s végiggondoltam minden egyes aspektusát. Megmutatom szakemberként és a probléma átélőjeként is, hogy miként tudod ezeket átkeretezni, levetkőzni, megoldani, úgy, hogy ne akadályozzon többé, s ez a bevételeden és a nyugalmadon is érződjön (persze, ezért meg kell dolgoznunk).

Mit tartalmaz az Énmarkaépítés pszichológiája előfizetéses csoport?

MINDEN hónapban négy tartalom, vagyis egy év alatt 4×12 tartalom

Pszichológiai videó velem az adott havi témáról + gyakorlatok. (visszanézhető)

Kérdezz-felelek élő Zoom meeting velem. Az adott havi témával kapcsolatban felteheted a kérdéseid! (élő)

Team coaching: a gyakorlatokkal kapcsolatos elakadások átbeszélése, motiváció erősítése coachunkkal (csoportos foglalkozás - élő) 

Szakértői interjúk - Énmárkaépítéssel és vállalkozással kapcsolatban. (visszanézhető)

Az Énmarkaépítés pszichológiája előfizetéses csoport első 12 hónap tematikája

Miért kezd(t)em el? Motiváció és kitartás

Reális önértékelés – középszerűség vs. perfekcionizmus és a rettegett imposztor szindróma

A reziliencia és stressztűrőképesség szükségessége a jó vállalkozáshoz

Az önbizalom alkotóelemei

Önkorlátozó hiedelmeink – elménk börtönében

Mit fognak szólni a környezetemben, s mi van, ha nem támogatnak?

Mit kezdjek a negatív visszajelzéssel, kommentekkel, kudarccal, szégyennel?

Határtartás vállalkozóként (nemet mondás, határidők, fegyelem)

Mit csinálj, ha keres a média, együttműködések jönnek?

Magánélet megmutatása – kell vagy nem?

Pénz – avagy mennyit ér a munkám?

Önsegítő technikák, s aztán megyünk tovább újabb témákkal a 13. hónaptól.

Szakértői interjúk

1. hónap:
Kónya Beáta

Interjú témája: Énmárkaépítés: kinek való, mit kell tudni róla

2. hónap:
Dávid Ádám

Interjú témája: Marketing alapok, hol posztoljak, mikor, mennyit – tegyük rendbe a tévhiteket, alapfogalmakat

3. hónap:
Langmár Zsuzsanna

Interjú témája: Kommunikáció és PR – miért fontos erre is odafigyelni?

4. hónap:
Bíró Orsolya

Interjú témája: “De nálunk nincs két ugyanolyan folyamat, levél, nem szervezhetem ki az ügyfélkezelést, emailezést” – de, és megmutatjuk, hogyan! Folyamatok és delegálás

5. hónap:
Kónya Beáta

Interjú témája: Marketing- és kommunikációs stratégia: mi fán terem, miért fektess rá nagyobb hangsúlyt, mint bármire? Hogyan erősíts rá, ha már van stratégiád.

6. hónap:
Buda Áron

Miért ne hagyd ki a Pinterestet a kommunikációdból? Nagy potenciál van benne, s itthon még alig használják.

7. hónaptól az interjúk szervezés alatt…

Magyarországon elsőként, egyedülálló programmal várlak,
klinikai szakpszichológus ezzel még nem foglalkozott itthon.

– végigmegy 11 pszichológiai gáton, ami a személyes márkád útjában áll és gúzsba köthet téged
– gyakorlatorientált feladatokkal és kézzelfogható példákkal vezet végig (az utolsó alkalommal csak önsegítő gyakorlati tippekkel)
– egymást támogató közösséget épít a résztvevőkből
– biztosítja a folyamatos kérdezési lehetőséget írásban és a webinárokon egyaránt
– biztosítja, hogy igény esetén (felár ellenében) egy alkalommal egyéni tanácsadáson vegyél részt nálam (az ár ezt nem tartalmazza, de másképp nem juthatsz be hozzám tanácsadásra már)

Kinek ajánlom?

Kinek nem ajánlom?

Az Énmarkaépítés pszichológiája előfizetéses csoport díja:

14.900 Ft + Áfa/hónap

Hogyan tudok csatlakozni?

Kattints a "Csatlakozom gombra."

Vásárold meg az oldalon a bankkártyád segítségével a programot. (Másra nem használjuk a kártyás adataidat, biztonságos a fizetés.) Ez egy előfizetés, minden hónapban le fogja vonni a pénzt a rendszer visszavonásig.

E-mailben megkapod tőlem az Énmarkaépítés pszichológiája előfizetéses csoporthoz való szükséges információkat.

100 % garancia a tartalomra!

Minden tartalmamra garanciát vállalok. Ha végül úgy érzed, hogy az Énmarkaépítés pszichológiája előfizetéses csoport nem elég színvonalas, nem adott választ a kérdéseidre, amit ígértem, akkor a vásárlást követően 30 napon belül jelezd számomra és a díjat visszatérítem. 

A Te eredményeidet azonban NEM tudom garantálni, az rajtad múlik. Megcsinálod-e a gyakorlatokat, végignézed-e a videókat, fogsz-e dolgozni magadon vagy csak a videók megnézésétől önmagában várod az eredményt? Erre nem tudok garanciát vállalni, de a saját munkámra, a tartalomra igen.

Szia, Knapek Éva vagyok

Klinikai szakpszichológusként 2 éve kezdtem énmárkaépítésbe, s azóta ennek minden előnyét élvezem. Milyen előnyei vannak? Szinte zero budget-ből tudom megtölteni a workshopjaimat, mert az emberek velem szeretnének dolgozni. A magánéletemet nem teregetem ki, nem mutatok róla túl sokat, a kollégák támogatnak és végre anyagi biztonságban érzem magam. De én is végigmentem azokon a félelmeken, amik most téged gyötörnek: vajon mit fognak gondolni, belekötnek-e a szemléletembe, ha nem értenek velem egyet a szakmabeliek, mit kezdek majd az esetleges negatív kommentekkel, s a szakmai kritikával? És szerencsére azt mondhatom, ezeket már magam mögött tudtam hagyni. Ebben tudok neked is segíteni. Persze bele kell tenni a munkát ebbe is!

Hol találkozhattál már velem?

Ha már énmárkaépítés, jó ezt is megmutatni, nemde? A képen látható csatornákon kívül olvashattál rólam vagy tőlem a Nők Lapja Pszichológia című magazinban, s egyik közös cikkünket az újságíróval megemlítették az Önkényes Mérvadó című műsorban is (és nem is mondtak róla rosszakat). Olvashattál velem készült interjúkat a Secret Stories of Daalarna oldalon, a Joyban, valamint a Hajdú-bihari Naplóban. De hallgattál a szegedi Rádió 88-ban, valamint a dunaszerdahelyi rádióban is. 

Mégis leginkább a 1,5 év alatt felépített Instagram oldalra vagyok büszke, ahol a következetes munkának köszönhetően ma már több, mint 33 ezer követő olvas nap, mint nap. Legnépszerűbb bejegyzésem az Instagramon 126 ezer emberhez jutott el, a TikTokon pedig 1 millió megtekintésnél jár az egyik videóm. Igen, jól láttad. Kíváncsi vagy a titkaimra?

Ezeket a visszajelzéseket kaptam

Azoktól, akik részt vettek már valamelyik workshopon vagy valamilyen formában engem választottak segítségül.

Emese B.Varga
Emese B.Varga
Read More
Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy jó döntés lesz Évi kurzusára jelentkezni, s nem csalódtam a megérzésemben. Az előadások nagyon jól vannak összeállítva, a témák egymásra épülnek és kiegészítik egymást. Különösen tetszett az, hogy Évi személyes példákkal is alátámasztotta bizonyos gondolatait és magyarázatait. Számomra nagyon sokat jelent az is, hogy egy szuper támogató közösség alakult ki, és végre olyan emberek vesznek körül akikkel hasonló csónakban evezünk. Észrevettem, hogy az utóbbi időben sokkal jobban bírom a kritikát és azt is jobban ki tudom szűrni, mely megjegyzéseket kell valóban a szívemre vennem, s melyek azok amik nem feltétlen jó indulatúak. Meleg szívvel ajánlom a kurzust azoknak is akik még csak nem rég kezdtek bele a vállalkozói életben, mert nagyon sok olyan témát dolgoztunk fel amit örültem volna ha már korábban is tudok.
Lipcsei Zoltán
Lipcsei Zoltán
Read More
Az egyik legfontosabb kérdésemre amire választ kaptam a program kapcsán, az az, hogy önmagában a megfelelő szakmai jártasságok a különböző területeken nem fognak akkora sikert hozni, mint amekkorát hozhatnának, ha pszichológiai szempontból is megvizsgálom az énmárkámat és ugyanolyan tudatosan építem tervezem, mint mondjuk egy üzleti tervet. A folyamatos, mélyreható önismeret és a program tematikája olyan helyzeteket tud könnyebbé tenni, kezelhetővé, amivel rengeteg teher letehető és az az energia hasznosabb célokra fordítható. Nagyon szerettem, hogy a jól felépített előadások, a "házi feladatként" kapott gyakorlatok és az elhangzott hasznos gondolatok mennyi "aha" élményt okoztak. Ettől a kurzustól kaptam egy olyan általános keretrendszert, "csontvázat" amire fel tudom építeni, be tudom helyettesíteni a saját dolgaim és erős alapokra helyezve tudom elindítani a vállalkozásom. Emellett egy olyan támogató közösségben jött mindez, ahol bátran fordulhatok bárkihez kérdéssel, mert releváns és segítőkész válaszokat fogok kapni! Leginkább azoknak ajánlom a kurzust, akiknek kétségeik vannak magukban és abban, hogy képesek-e rá. Illetve akik szeretnék a már működő vállalkozásuk "motorját" - saját magukat - eggyel magasabb fokozatba kapcsolni!
Kovács Anita
Kovács Anita
Read More
Alkalmazottként, saját vállalkozás indításának vágyával léptem be a kurzusba. Voltak ötleteim, de nem tudtam, mit keresek vagy merre tartok, hogyan definiálhatom magam ebben a számomra új világban. Aztán hétről hétre közelebb kerültem. Először a csapathoz - a gyakorlati feladatokon, a kapcsolódásra ösztönzésen keresztül, amiket Évitől kaptunk, az együtt gondolkodással, a humorral. Majd az elméleti tudás által, amit Évi szakmai profizmusával hozott a különböző témákban: saját magamhoz! Mit adott a kurzus? Adott sok hasznos tippet és nagyon hasznos ismeretanyagot a vállalkozói lét hátteréről. Kapaszkodókat, amikkel megtarthatom magam ebben a szerepben. Inspirált: új ötletekre. Cselekvésre, együttműködésre. Empátiára - saját magam és a társaim felé. Lehetőségeket, teret, hogy kipróbáljam magam. Hitet. Magamban és a többiekben. Új nézőpontokat. Barátokat, kapcsolatokat, "társakat" ehhez az új világhoz. Adott valami olyat, amit, úgy érzem, csak itt kaphattam meg. Évi által támogatva, aki ebben számomra hiteles, mert ezeken ugyanígy keresztülment, tanult, kapcsolódott, megélte ezeket a tapasztalásokat és kiegészítette szakmai tudásával. Azoknak ajánlom a kurzust, akik szívesen átélnék a fentieket, függetlenül attól, hogy éppen hol tartanak az útjukon: lelkes kezdők, rutinos vállalkozók vagy sokat tapasztalt seniorok. Garantáltan szemléletformáló. Nagyon szerettem, hogy a jól felépített előadások, a "házi feladatként" kapott gyakorlatok és az elhangzott hasznos gondolatok mennyi "aha" élményt okoztak. Ettől a kurzustól kaptam egy olyan általános keretrendszert, "csontvázat" amire fel tudom építeni, be tudom helyettesíteni a saját dolgaim és erős alapokra helyezve tudom elindítani a vállalkozásom. Emellett egy olyan támogató közösségben jött mindez, ahol bátran fordulhatok bárkihez kérdéssel, mert releváns és segítőkész válaszokat fogok kapni! Leginkább azoknak ajánlom a kurzust, akiknek kétségeik vannak magukban és abban, hogy képesek-e rá. Illetve akik szeretnék a már működő vállalkozásuk "motorját" - saját magukat - eggyel magasabb fokozatba kapcsolni!
Tóth-Tatai Lilla
Tóth-Tatai Lilla
Read More
Az év legjobb befektetése volt számomra ez a kurzus. Az utóbbi években felismertem, hogy hiába mindenféle időgazdálkodási-, marketing- vagy vállalkozásfejlesztési tanfolyam, könyv, ha az önismerettel nem foglalkozom. Itt olyan strukturált keretek között foglalkoztunk a leggyakrabban felmerülő énmárkaépítési problémák lelki gyökerével, hogy hétről-hétre vált tisztábbá a kép és az út. Éva szakértelme, elhivatottsága és barátságos személyisége egy fantaszikusan összetartó, támogató közösséget hozott össze itt. A heti házi feladatok segítették a gyakorlati megvalósítást, az elméleti infók tettekre való átültetését. Nem gondoltam volna, hogy ennyire minden terület a belső gyermekünkkel való kapcsolódásra fog késztetni, de valóban ebben van a titok nyitja, és ezt Éva közérthetően és gyakran személyes példákkal alátámasztva adta át nekünk.
Laurinyecz Barbara
Laurinyecz Barbara
Read More
Köszönöm Évinek a lehetőséget erre a tanfolyamra, nagyon megerősítő volt az önértékelésem szempontjából. Bátorítást nyertem a tanultakból az egészséges önbizalmam kialakításához, látva, hogy mi az, ami most is erősségem, és mi az, amiben még szükséges változnom egy eredményes vállalkozás vezetéséhez. A fejlődéshez pedig rengeteg támpontot és hasznos gyakorlatot kaptunk, ami mélyen átalakító belső munkához vezet. Hatalmas kincs tisztában lenni a motivációkkal, erőforrásokkal és gátakkal, amelyek az énmárkára épülő vállalkozásunk motorjai lehetnek. Csoportban pedig még inspirálóbb ez a fejlődési folyamat, mert egymástól is tudtunk tanulni és azt éreztem, nem vagyok egyedül a kérdéseimmel. Amiben már most érzem a változást a tanfolyam végén, hogy sokkal természetesebben mutatom meg magam a környezetemnek, önazonosan, ismerve és vállalva az értékeimet és a fejlődésre szoruló hiányosságaimat is. Kevésbé félek magamat adni és megmutatni, azzal a tudattal, hogy lesznek, akiknek nem én leszek a szimpatikus személy, ugyanakkor ezen keresztül tudok a legőszintébben kapcsolódni azokhoz is, akik velem szeretnének együttműködni a weboldaluk tervezésében.
Previous
Next

GYIK

Talán ez neked is megfordult már
a fejedben, ahogy görgettél lefelé:

Inkább használd ki a nyarat, és fektess abba heti 1-2 órát, hogy 6 hónap múlva lehagyd a konkurenciát, s megköszönd magadnak. Ha most nem lépsz be, hónapokig nem teheted meg újra.

Amikor már jó a pozicionálásod, s érted ennek a jelentőségét, majd megtalálod a saját hangod és egyediségedet, s ennek segítségével értékesíted a szolgáltatásaidat vagy termékeidet a célközönséged számára a saját arcoddal, személyiséged egy jól, tudatosan megválasztott részének(!) a megmutatásával. Azoknak mindenképpen való, akik például a területükön belül szakértői státuszt szeretnének kiépíteni, mert megértették, hogy így magasabb márkahűség érhető el, jobban szemléltethető a hitelesség, s könnyebb a bizalomépítés, a termékek, s a szolgáltatások értékesítése. Nem való ez sem mindenkinek, de legtöbbször a félelmek arról szólnak, hogy mások majd mit fognak szólni, akkor is, ha a felszínen a félelmek, visszatartó erők nem ezt súgják. Azt, hogy ez neked, a termékednek, szolgáltatásodnak való-e, kérlek, egy marketingtanácsadóval egyeztesd, a stratégia kialakítása meghaladja a tudásomat és a program, weboldal kereteit is.

Igen, annak is van énmárkája, aki azt hiszi, hogy nincs neki. Abban a pillanatban, ahogy felveszed az ügyféllel a kapcsolatot, fog rólad gondolni valamit. Tulajdonképpen ez az énmárka. Nagymértékben befolyásolja a sikereidet, hogy mennyire magabiztosan tudsz kiállni a vállalkozás képviseletében. 

A webinár egy órát, a két webinár közötti feladatok pedig szintén átlagosan egy órát fognak igényelni. Lesz olyan hónap, ahol kevesebbet, lesz olyan hónap, ahol többet.

Csak egy teamcoaching vagy egy-egy szakértői interjú értéke önmagában meghaladja a havidíjat, nemhogy az, amennyit ebből profitálni fogsz szó szerint és átvitt értelemben is.

Részben óhatatlanul fogunk érinteni marketingkérdéseket, de ez kifejezetten nem marketingképzés, azt Wolf Gábortól és Kónya Beától tanuljatok!

Természetesen ez a lehetőség mindenkinek adott, de kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valóban motivált vagy dolgozni magadon és meg fogod nézni a videókat. Kérlek, magadnak és nekem is spórold meg a lemondással járó extra adminisztrációt és gondold át a döntésedet, hogy erre van-e szükséged, s beleteszed-e a munkát. Köszönöm! A törvény által kötelező lemondási feltételeket természetesen én is biztosítom, de ha az előfizetés megszakad, akkor a csoport elérhetőségeit nem biztosítom tovább a szolgáltatást lemondó vásárló számára. 

Az anyagokat a zárt Facebook csoportban fogom megosztani. Ennek a linkjét megkapod e-mailben.

Ha nem találod itt a választ a kérdésedre az Énmárkaépítés klubbal kapcsolatban, akkor írj bátran az [email protected] e-mailcímre!

2022 Kiszervezett Marketing Kft.
© Minden jog fenntartva! | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat