Kiszervezett Marketing

4. videó

Már csak ennyi ideig csatlakozhatsz
az Énmárkaépítés pszichológiája programhoz :

Hogyan kezeljük a határtartást?

Léteznek fizikai, érzelmi, anyagi, időhöz kötött, kapcsolati, munkahelyi, de még szexuális határok is. Ezek biztonságérzetet adnak, kereteket szolgáltatnak a viselkedésünk számára.

Fontos, hogy a hivatalos szférában mindig legyen egy írásbeli megállapodás, ami határokat szab az elvárt magatartásunkkal kapcsolatban. Tartsuk tiszteletben a saját időbeosztásunkat, legyen szabadidőnk, amit csak magunkra fordítunk.

Az etikus posztolás terén is vannak határaink, például a plagizálás, amikor a konkurenciát másoljuk. Természetesen lehet inspirálódni másoktól, de csak bizonyos határok között!

Félünk betartani saját határainkat, mert a belső gyermek-énünk fél attól, hogy mit fognak rólunk gondolni mások. Azonban, ha józan fejjel átgondoljuk, akkor rájövünk, hogy céljaink elérése és lelki állapotunk egészsége sokkal fontosabb. A határaink betartásával világosabb lesz mások számára, hogy miképpen kell velünk bánni.

A határaink ismeretével és az énmárkánk erejének növekedésével egyre több ügyfelet tudunk majd kezelni, akár eltérő üzleti modellek alkalmazásával is.

2022 Kiszervezett Marketing Kft.
© Minden jog fenntartva! | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat